Směšovací ventil se servopohonem

Jednoduchá montáž a ovládání

Směšovací ventil se servopohonem zajistí precizní regulaci i u složitějších vytápěcích a chladicích systémů. Usnadní vám také jeho montáž, protože k tomu nebudete potřebovat žádné speciální nářadí.

Naše směšovací ventily se servopohonem vám umožní snadné ovládání celého systému. Směšovací ventil se servopohonem se navíc snadno montuje. Stačí pouze odstranit kolečko z ventilu a zasunout servopohon na ventil, čímž se celá montáž smrskne pouze na dva jednoduché kroky.

V naší nabídce naleznete široký výběr směšovacích ventilů se servopohonem. Za skvělé ceny a s doručením až k vám domů. Tyto servopohony vám pak budou spolehlivě sloužit dlouhá léta. Vy si tak budete moct užívat pouze příjemné teplo domova.

Směšovací ventil se servopohonem

Kvalitně odvedená práce vyžaduje kvalitní součástky. Jsme rádi, že jsme to právě my, kdo vám přináší jedny z nejkvalitnějších výrobků, které současný trh nabízí. Každý produkt v naší nabídce byl vyvinut na základě těch nejnáročnějších požadavků a za využití nejmodernějších technických možností. V naší nabídce najdete nejen směšovací ventil se servopohonem, ale také trojcestný směšovací ventil, směšovací ventil ke kotli nebo čtyřcestný směšovací ventil.

U nás najdete vše, co potřebujete

Nejen ventily a další součástky. Najdete u nás také řadu podstatných informací, které využijete při montáži. Víte, jaký je rozdíl mezi třícestným a čtyřcestným ventilem? Nebo zda lze ARV ventil použít v instalacích s chladící vodou? Na našich stránkách najdete nejčastější dotazy zákazníků a odpovědi na ně. Jsme tu pro vás, ať už teprve plánujete nový projekt nebo jste v tvůrčím proudu a řešíte konkrétní součástky. U nás najdete vše, co budete potřebovat.

Máte nějaký dotaz? Napište nám!

Nová pole

Výrobce

AFRISO spol. s r.o. je součástí mezinárodní skupiny AFRISO, která na evropském trhu působí již více než 150 let. AFRISO založil Adalbert Fritz v roce 1869 v Durynsku. Název společnosti je zkratkou firmy Adalbert FRItz & SOhn.

Dnes je skupina AFRISO, kterou stále vlastní rodina Fritzů a je spravována její čtvrtou generací, výrobcem bezpečnostních a regulační armatur, jakožto i signalizačních a měřicích zařízení.

V České republice se produkty AFRISO začaly objevovat bezprostředně po roce 1993. Dynamický nárůst prodeje znamenal, že v roce 1995 byla v Praze založena společnost AFRISO spol. s r.o. Tato distribuuje produkty pro český a slovenský trh.

Kontakt

E-mail

info@afriso.cz

Telefon

Fakturačí údaje

AFRISO spol. s r.o. | Komerční 520, 251 01 Nupaky | +420 272 953 636 | info@afriso.cz | IČO: 63994062 | DIČ: CZ63994062 | Bankovní spojení Raiffeisenbank: 1181093/5500